17 Μαΐου 2013

Η πολυτιμότερη παίκτρια των τελικών της Α' ΕΣΚΑΝΑ, και ίσως ολόκληρου του Πρωταθλήματος, Δέσποινα Θεοδωρομανωλάκη, μιλάει στο wbasket για την άνοδο του Παλαιού Φαλήρου, το μυστικό της επιτυχίας, αλλά και τους προσωπικούς της στόχους.

Πόσο δύσκολο ήταν να πάρετε την άνοδο στην Α2;Η άνοδος ναι ήταν δύσκολη γιατί ήμασταν σχετικά καινούρια ομάδα και είναι δύσκολο 12 διαφορετικοί χαρακτήρες να γίνει ένα και να καταφέρει να ανέβει κατηγορία. Επίσης είχαμε δύσκολους αντιπάλους, τους οποίους σεβαστήκαμε από την πρώτη ως την τελευταία μέρα. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ όλες και το αποτέλεσμα ήρθε από τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς και πιστεύω ότι μας άξιζε. Ευχαριστώ όλες μου τις συμπαίκτριες  για αυτό που καταφέραμε και τον προπονητή μας (θα είστε πάντα στην καρδιά μου) που μας έκανε ΟΜΑΔΑ. Είμαι πολύ περήφανη για αυτό που φτιάξαμε και το αποτέλεσμα που φέραμε.

Πιστεύεις ότι δικαιώθηκε η επιλογή σου να παίξεις τοπικό από την Α1 που ήσουν;
Ναι, πιστεύω πως δικαιώθηκε η επιλογή μου γιατί μπορεί να κατέβηκα δύο σκαλοπάτια , αλλά κατάφερα και ανέβηκα ένα με την βοήθεια της ομάδας μου. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για μένα διότι βελτιώθηκα πάρα πολύ. Η επιλογή μου ήταν πολύ σωστή και χαίρομαι για αυτό.

Ηταν κλειδί ότι με τις αδερφές Ζαχαράκη αγωνιζόσασταν πολλά χρόνια μαζί;
Το ότι ήμασταν πολλά χρόνια μαζί στην ίδια ομάδα είναι πολύ σημαντικό διότι ήξερα και τι ζητάνε μέσα στο γήπεδο. Το κλίμα που φτιάξαμε στην ομάδα στην ομάδα από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες (το οποίο είναι σπάνιο να συμβεί σε ομάδα, η οποία είναι καινούρια), μας έκανε όλες να δεθούμε γρήγορα.

Ποίοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι από εδώ και πέρα;
Οι στόχοι μου είναι να δουλέψω ακόμα πιο πολύ για να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο. Σε όποια ομάδα κι αν παίζω το χρόνου να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της.

Που θα ήθελες να αφιερώσεις αυτό το Πρωτάθλημα;
Αυτό το Πρωτάθλημα θέλω να το αφιερώσω στις συμπαίκτριές μου και είμαι περήφανη για αυτές και ότι καταφέραμε και τις ευχαριστώ. Επίσης θέλω να το αφιερώσω ιδιαίτερα στον προπονητή μας που μας έκανε ομάδα.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου