Δημιουργία ομάδας Κ19 από τον Ολυμπιακό Βόλου

Το συγκρότημα της Μαγνησίας δημιούργησε τμήμα Κ19, το οποίο θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ, με την πρεμιέρα του να γίνεται την Κυριακή (12/11, 15.00) στο ΕΑΚ Βόλου απέναντι στον Αίολο Τρικάλων.

Η ανακοίνωση:

«Μια νέα ομάδα γεννιέται μέσα από τα σπλάχνα του Ολυμπιακού Βόλου. Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ σε συνεργασία με τους προπονητές όλων των τμημάτων υποδομών, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως δεν ενδιαφέρεται μόνο για τη «βιτρίνα» που έχει δημιουργήσει συμμετέχοντας τόσο στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ με τη γυναικεία της ομάδα όσο και πρωταγωνιστώντας με την αντρική της ομάδα στην Α1 ΕΣΚΑΘ, αποφάσισε και δημιούργησε την γυναικεία ομάδα Κ19 η οποία θα πάρει μέρος στο γυναικείο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ και ξεκινά τις υποχρεώσεις της την ερχόμενη Κυριακή.

Οι νεαρές καλαθοσφαιρίστριες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής, ενώ αρκετές εξ αυτών συμμετέχουν και στην ομάδα που αγωνίζεται στην Α1 Εθνική κατηγορία, θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν σημαντικές εμπειρίες και να ολοκληρωθούν μπασκετικά, έτσι ώστε ν’ αποτελέσουν στο μέλλον, εφόσον έχουν την ανάλογη εξέλιξη, στελέχη στην πρώτη ομάδα του συλλόγου. Την ευθύνη να καθοδηγήσουν τον Ολυμπιακό Βόλου Κ19 (καμιά παίκτρια δεν ξεπερνά τα 19 χρόνια) ανέλαβαν οι προπονήτριες Γιάννα Ράμμου και Ελένη Παπαθανασίου με υπεύθυνο εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής τον γνωστό δημοσιογράφο Ευθύμη Χούτα ο οποίος είναι και υπεύθυνος όλων των υποδομών μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου.

Πρώτος αντίπαλος για τη νεοσύστατη ομάδα μας, που είναι και η μικρότερη ηλικιακά ομάδα του πρωταθλήματος, είναι ο Αίολος Τρικάλων, τον οποίο θα υποδεχθούμε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 15.00 στο ΕΑΚ Βόλου».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ