Εκδόθηκαν 600 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Στην πρεμιέρα της φετινής Α1 ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στον Τάφο του Ινδού και τα εισιτήρια που εκδόθηκαν για την αναμέτρηση φτάνουν τα 600.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«O Παναθηναϊκός Α.Ο. ενημερώνει τους φιλάθλους του Συλλόγου πως ενόψει του αγώνα Καλαθοσφαίρισης Γυναικών μεταξύ της ομάδας μας και του Ο.Σ.Φ.Π., το Σάββατο 14/10 και ώρα 12.00 στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», θα εκδοθούν εξακόσια (600) εισιτήρια τα οποία τα πωλούνται από τις 10.30 το πρωί του Σαββάτου στο εκδοτήριο της συμβολής Αλεξάνδρας και Παναγή Κυριακού (αναμέσα στις θύρες 5 και 6 του γηπέδου Απ. Νικολαΐδης).

Λόγω των αστυνομικών μέτρων για τη διεξαγωγή του αγώνα δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση περιμετρικά του κλειστού χωρίς εισιτήριο για την αναμέτρηση. Δικαίωμα ελεύθερης εισόδου έχουν οι κάτοχοι καρτών διαρκείας για τη σεζόν 2017/18 ενώ οι εκπρόσωποι του Τύπου παρακαλούνται όπως επιδείξουν στην είσοδο του κλειστού τη δημοσιογραφική τους ταυτότητα.

Απαγορεύται η είσοδος εμφιαλωμένων ποτών και πανό ή σημαιών με υβριστικό περιεχόμενο, ενώ παρακαλούνται όλοι οι φίλαθλοι να φέρουν την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο.

Τα εισιτήρια τιμώνται προς πέντε(5) ευρώ και οι θύρες θα ανοίξουν στις 11.00».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ