Καλτσίδου: «Ο Ολυμπιακός να παίρνει πάντα τίτλους»

Η Στέλλα Καλτσίδου στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα πήρε αήττητη το πρωτάθλημα λέγοντας ότι στόχος είναι ο Ολυμπιακός να παίρνει μόνο τίτλους. «Πρωτάθλημα! Τι άλλο να ζητήσουμε. Είμαστε υπερβολικά χαρούμενες που φτάσαμε αήττητες στον τελικό μας στόχο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν στο πλευρό και κοντά μας όταν τον χρειαζόμασταν! Τώρα θα βγούμε να το γιορτάσουμε και η συνέχεια για μας είναι ο Ολυμπιακός να παίρνει πάντα τίτλους!».

Η αρχηγός του Ολυμπιακού Εβίνα Σταμάτη σχολίασε: «Η αλήθεια είναι ότι το περιμέναμε και όταν έρθει αυτή η στιγμή, είναι πάντα μοναδική από μόνη της. Είναι το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημά μας. Είναι διπλή η χαρά γιατί ήμασταν στο «σπίτι» μας, στα προάστια του Πειραιά όπως το Κερατσίνι και καταλαβαίνεις. Σήμερα ήρθε και μπόλικος κόσμος εδώ που ήταν φοβερός. Θέλω να πως συγχαρητήρια σε όλες τις συμπαίκτριές μου αλλά και τον Φάρο που κατέκτησε επάξια τη δεύτερη θέση. Ευχαριστώ τις συμπαίκτριές μου και τον προπονητή μου και φυσικά θα ήθελα να ευχαριστήσουμε τον κύριο Κουντούρη όπως και τον κύριο Λεριώτη που μας στηρίζουν από την αρχή της χρονιάς μέχρι και σήμερα. Χωρίς αυτούς δεν φτάναμε ως εδώ και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ».

Τέλος η Βικτορία Μακόλι είπε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. «Ηταν μία ενθουσιώδης χρονιά για εμάς. Κερδίσαμε και τους δύο τίτλους στην Ελλάδα, χωρίς να ηττηθούμε και παίξαμε σαν μία κανονική ομάδα. Είμαι χαρούμενη υπερβολικά γιατί αυτό έγινε απέναντι σε μία ανταγωνιστική ομάδα όπως ο Φάρος. Θέλαμε πάρα πολύ το πρωτάθλημα και κάθε τίτλο! Είμαστε πρωταθλητές!».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ