Καπουρνιώτης: «Η Δεληγιάννη περίμενε 1.30 ώρα αιμόφυρτη – Ζήσαμε μία αλητεία»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Μιχάλης Καπουρνιώτης, είχε έντονα παράπονα τόσο από την διαιτησία όσο και απο την φιλοξενεία των Εσπερίδων.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook:

«Στο 2’ είχαμε χρεωθεί με 5 φαουλ και 1 τεχνική ποινη(κανείς δεν κατάλαβε γτ).το πιο σημαντικό η Δεληγιαννη δέχθηκε αγκωνια σκόπιμη από την μουρερ(ούτε αποβλήθηκε ενώ δεν πήρε ούτε φαουλ) κ τις τοποθετήθηκαν 10 ράμματα ενώ περίμενε 1,5 ώρα αιμόφυρτη.. κανείς από την ομάδα των Εσπερίδων δεν ενδιαφέρθηκε να βοηθήσει, ο γιατροσ(ένας νεαρός) έλεγε δεν μπορώ να κάνω κάτι..τελικα μετά από 1,5 ώρα μεταφέρθηκε με ταξί που πήρε ο Ολυμπιακός βολου στο νοσοκομείο.. αφού δεν μας θέλουν κάποιοι κ κάποιοι δεν σέβονται τον τεράστιο σύλλογο του βολου θα πάρουν τις απαντήσεις τους την Κυριακή..

Γεμίζουμε το εακ κ στέλνουμε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.. ας το σκεφτούν καλύτερα πριν μας συμπεριφερθούν «κάποιοι εντολοδόχοι» ξανά έτσι κ κάποιες τόσο αντιαθλητικα… όσο για κάποιους ανεγκέφαλους που έβριζαν κ προκαλούσαν συνεχώς από την κερκίδα ας έρθουν κ στο Βόλο να κεράσουμε τσιπουράκι.. εμείς είμαστε φιλόξενοι.. ο Ολυμπιακός βολου κύριοι είναι τεράστιος σύλλογος.. οπωσ κ ο λαός του!! Κυριακή λοιπόν 6/4 και ώρα 13.00 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο εακ.. υγ:το βίντεο αύριο στη διάθεση όλων. Ώστε να δουν όλοι τι σημαίνει αλητεια.. υγ2:δεν τα παρατάμε κ αυτό πονάει».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ