Σταμάτη: «Με το δεξί και στο Eurocup»

Σε ρυθμό ευρωπαϊκό μπαίνει ο Ολυμπιακός, καθώς την Τετάρτη (11/10, 18.00) στο ΔΑΚ Γλυφάδας θα υποδεχθεί την Γκόρζοφ για την 1η αγωνιστική του Eurocup.

«Θα ήθελα να συγχαρώ τις αθλήτριές μου για το πολύ καλό και σοβαρό ξεκίνημα που κάναμε στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας. Δείξαμε αρκετή διάθεση, σοβαρότητα και προσπάθεια, απέναντι σε μια ομάδα που είχε το κίνητρο να παίξει εναντίον μας στην έδρα της και έδωσε το 100% των δυνατοτήτων της. Τώρα, επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι μας, την Τετάρτη (11/10) για το Eurocup», ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη η Ελένη Καπογιάννη.

Από την πλευρά των παικτριών το λόγο πήρε η Εβίνα Σταμάτη, η οποία τόνισε: «Κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα στις επίσημες διοργανώσεις. Αμυντικά πετύχαμε το στόχο που είχαμε θέσει πριν από τον αγώνα, να μη δεχθούμε παραπάνω από 50 πόντους, ενώ στην επίθεση δείξαμε αρκετή ενέργεια και παραμείναμε προσηλωμένες στο πλάνο μας. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, αισθανόμαστε πάρα πολύ καλά και την επόμενη Τετάρτη (11/10) θέλουμε να κάνουμε μια εξίσου καλή αρχή και στις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, μπροστά στον κόσμο μας, που πάντα μας δίνει την παραπάνω ώθηση μέσα στον αγώνα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ