Συγκλονιστική ανακοίνωση των γονέων των Κελεμένη, Αργυρού, Σπανίδου, Τσινεκίδου που κέρδισαν στο ΑΣΕΑΔ

Οι Πάνθηρες Καβάλας ανακοίνωσαν την απόκτηση των Κελεμένη, Αργυρού, Σπανίδου και Τσινεκίδου και οι γονείς των κοριτσιών, με ανακοίνωση τους, αναφέρθηκαν στον λόγο για τον οποίο προχώρησαν σε προσφυγή τον ΑΣΕΑΔ για την αποδέσμευση των τεσσάρων παικτριών από την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας.

Αναλυτικά:

«Προς κάθε ενδιαφερόμενο Ανήλιο Αθλητή, Γονέα και Κηδεμόνα Ανηλίκου Αθλητή, Προπονητές, Παράγοντες Ατομικών και Ομαδικών Αθλημάτων.

Μετά την πρόσφατη περιπέτεια που είχαμε με τα παιδιά μας, ΑΡΓΥΡΟΥ ΗΛΙΑΝΑ, ΚΕΛΕΜΕΝΗ ΣΟΦΙΑ, ΣΠΑΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΤΣΙΝΕΚΙΔΟΥ ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ, με την αναγκαστική Προσφυγή μας στο ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ (ΑΣΕΑΔ) για την Ελεύθερη Αποδέσμευση μας από την ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ προς την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, θεωρούμε υποχρέωση μας να προβούμε σε μία ανακοίνωση – ενημέρωση.

Οι Γονείς δεν είναι Εχθροί αλλά Συνεργάτες, Χορηγοί, Μικροί και Μεγάλοι, Μεταφορείς – Οδηγεί και με άλλες ιδιότητες τα τελευταία χρόνια, αποτελούν και Μέλη στις Διοικήσεις, είτε σαν Παράγοντες, είτε ακόμη και σαν Προπονητές.

Οι πρακτικές των ψεύτικων υποσχέσεων, εγωισμών, παραπληροφόρησης και απειλών, ανήκουν στον Μεσαίωνα. Το μόνο που πετυχαίνουν είναι να δηλητηριάζουν τις Ψυχές όλων μας και ιδιαίτερα των Ανήλικων Αθλητών – Παιδιών μας. Σήμερα τα δικά μας παιδιά, αύριο τα δικά σας παιδιά και ίσως και των ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ – ΑΘΛΗΤΩΝ.

Η ελευθερία της βούλησης του παιδιού, ιδιαίτερα σε έναν τομέα που σχετίζεται άμεσα με την ψυχαγωγία και την ομαλή ψυχοσωματική του ανάπτυξη, αποτελεί το θεμέλιο λίθο, ώστε να μην μετατρέπεται ο ανήλικος αθλητής σε ΟΜΗΡΟ των διοικητικών αποφάσεων και θύμα των αθλητικών και προσωπικών συμφερόντων.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ.

Παραμένουμε στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένου για ενημέρωση πληροφόρηση.

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

ΑΡΓΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΤΣΙΟΥΡΛΗ ΜΑΡΙΑ

ΕΚΑΤΟΔΡΑΜΗ ΦΩΤΕΙΝ

ΚΕΛΕΜΕΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΑΡΑΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΣΠΑΝΙΔΗΣ ΜΩΥΣΗΣ, ΣΙΔΗΡΑΚΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ