Ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ (pics)

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του ΠΑΟΚ KYANA και το παρών έδωσαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Δικεφάλου του Βορρά, εκτός από δύο αμερικάνες.

Η πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο PAOKSportsArena, όπου και θα συνεχιστούν οι προπονήσεις μέχρι και την επόμενη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, οπότε και η ομάδα θα μεταβεί στο Αθλητικό Κέντρο του Κολινδρού για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο υπεύθυνος του τμήματος, Βασίλης Αγγελίδης, δήλωσε: «Η ομάδα έχει δυναμωθεί, θέλουμε να κάνουμε το μεγάλο άλμα. Καλωσορίζω τις νέες παίκτριες και θέλω να τις επισημάνω ότι είμαστε μια οικογένεια.

Στις παίκτριες της γυναικείας ομάδας εύχομαι κάθε επιτυχία στα επαγγελματικά τους, ενώ στις νεαρότερες σε ηλικία θα ήθελα να τις ευχηθώ να έχουν μια καλή χρονιά τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στο εκπαιδευτικό».

Εν συνεχεία, την πρώτη κουβέντα του προς τις παίκτριες του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ είχε και ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Μασλαρινός: «Εύχομαι σε όλες καλή αρχή, με υγεία σε όλες τις παίκτριες. Βρισκόμαστε σε μια ομάδα μεγάλη με όλη τη σημασία της λέξεως, που έχει πίσω της πολύ κόσμο και όπως είναι φυσικό και απαιτήσεις. Θέλω να δώσουμε το 100%».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ